Mergi direct la conținut »
Iuliana Marciuc produce emisiuni muzicale, dar e afonă: “N-am voce deloc. La karaoke, David zice că râde lumea de mine”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Iuliana Marciuc produce emisiuni muzicale, dar e afonă: “N-am voce deloc. La karaoke, David zice că râde lumea de mine”

Precum cizmarul care n-are încălțăminte și croitorul care n-are haine, Iuliana Marciuc produce emisiuni muzicale, dar... n-are voce! Vedeta de la TVR își asumă acest defect și recunoaște că faptul că e afonă n-o împiedică să se distreze fredonând, fie și fals, melodiile preferate.

De Ana Maria Păsat,

Iuliana Marciuc și-a început cariera la TVR în anii 1990, iar în prezent nu mai e doar prezentatoare, ci și-a trecut în CV și emisiuni muzicale, din postura de realizatoare și/sau producătoare – “Muzica e viața mea”, “Karaoke Show” sau “Duelul pianelor”, pe aceasta din urmă prezentând-o chiar partenerul ei de viață, Adrian Enache. Și la Eurovision, Iuliana a fost în echipa de producție, pentru mai multe ediții.

Ce este interesant e că, în vreme ce experiența o recomandă ca producător muzical, vocea… nu! Îndrăgita vedetă, care în prezent moderează la TVR 2 “Destine ca-n filme”, recunoaște că e complet afonă. Cântă rar, doar prin casă ori pe la petreceri, alături de prieteni, dar chiar și atunci, David, fiul ei de 14 ani, îi atrage atenția că e… cam pe lângă portativ.

David, fiul Iulianei cu Adrian Enache, își critică mama când cântă și… o roagă să se oprească

“Eu să cânt? Uneori, o mai fac la petrecerile de karaoke, până aude David și-mi zice: «mami, te faci de râs, nu mai cânta!». Și mă opresc, deși îmi place să mă distrez. Nu am voce”, a recunoscut Iuliana Marciuc pentru Libertatea.

Close
Închide
  Close