”Aniversare fericită pentru frumoasa voastră țară, România. Fie ca toate visurile voastre să devină realitate! Noroc”, a fost mesajul postat de actriță.

Jacqueline Bisset a fost vara aceasta în România într-o vacanță alături de prieteni. Actrița şi-a uimit prietenii virtuali după ce a postat mai multe imagini din România, unde şi-a petrecut vacanţa în luna august. Într-o postare pe contul ei de Facebook, alături de mai multe fotografii realizate în principalele locuri turistice din țara noastră a vorbit despre frumusețile Transilvaniei, dar și despre hoții de lemne.

În 2015, după o vizită secretă în România, actriţa de talie mondială s-a transformat în ambasador al turismului din ţara noastră.

Jacqueline Bisset este o actrita britanică în vârstă de 73 de ani. Și-a început cariera în cinematografie în 1965, iar cele mai importante roluri au fost în The Detective, Bullitt si The Sweet Ride, pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur. În anii ‘70, ea a jucat în Airport, Day for Night – care a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin – Crima în Orient Express, Deep, Who Is Killing the Great Chefs of Europe?, care i-a adus o nouă nominalizare la Globurile de Aur.


Citește și: VIDEO/Ce înseamnă pentru români Ziua Națională. Fasole cu ciolan, hora unirii și dezamăgire