Mergi direct la conținut »
Jamie Campbell Bower, actorul din Twilight și Harry Potter, la Electric Castle. “Sunt atras de partea întunecată a vieții, savurez poveștile cu vampiri, poveștile horror”
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Jamie Campbell Bower, actorul din Twilight și Harry Potter, la Electric Castle. “Sunt atras de partea întunecată a vieții, savurez poveștile cu vampiri, poveștile horror”

Jamie Campbell Bower, actorul din Twilight și Harry Potter, la Electric Castle. “Sunt atras de partea întunecată a vieții, savurez poveștile cu vampiri, poveștile horror”

Jamie Campbell Bower, solistul trupei Counterfeit, pe scena Electric Castle. Fanii "Twilight Saga" și "Harry Potter", care au ajuns anul acesta  la Electric Castle au avut parte de surpriza vieții lor.

L-au putut vedea, în a treia zi de festival, în carne și oase, chiar pe Jamie Campbell Bower, care l-a interpretat pe “Caius” în “The Twilight Saga: Breaking Dawn / Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I (2011) și pe “Gellert Grindelwald” în “Harry Potter and the Deathly Hallows / Harry Potter și Talismanele Morții: Partea I (2010).

Actorul, în vârstă de 28 de ani, se află pentru prima dată în Transilvania și este, pur și simplu, fascinat de ce a găsit în această zonă a țării noastre.


CITEȘTE ȘI… Cutremurător! Ce a apărut în locul în care a fost găsit mort tânărul dispărut la Ocna Şugatag


„Sunt atras de partea întunecată a vieții, savurez poveștile cu vampiri, poveștile horror, așa că o să încerc să absorb cât mai multă energie de pe acest tarâm (n.r. – Transilvania). Chiar vorbeam ieri… dacă știți pe oricine care ne poate facilita intrarea la un castel pentru a realiza aici al doilea album, ar fi grozav! E un vibe extraordinar aici. Sunt atât de mulți oameni aici, atâtea lucruri, sunt stiluri de muzică diferite, este aici acest sat, în mijlocul pustiului. E excelent!” –  a declarat Jamie Campbell Bower, pentru Digi 24.

Jamie Campbell Bower, solistul trupei Counterfeit, pe scena Electric Castle

Jamie Campbell Bower, solistul trupei Counterfeit, va cânta pe scena Electric Castle

Totuși, actorul a venit la eveniment ca muzician, fiind solistul trupei britanice de punk-rock “Counterfeit” și chiar va cânta la Electric Castel, pe scena Hangar.

În total, 250 de artişti au urcat și vor cânta și astăzi, în ultima zi, pe scenele amenajate la Castelul Banffy, iar în cele patru zile de festival, sunt aşteptaţi aproape 150.000 de oameni.

FOTO: Facebook.com/ElectricCastle


CITEȘTE ȘI… O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etaj și a murit. Șocant! Cu cine trăia copila în apartament


 

Close
Închide
  Close