MENIU CAUTĂ

Jessie J a câștigat echivalentul concursului ”X Factor” din China

Distribuie

Cântăreața britanică Jessie J, în vârstă de 30 de ani, a câștigat echivalentul concursului ”X Factor” din China, după ce s-a întrecut, timp de trei luni, cu cei mai buni cântăreți ai Asiei.

Jessie J, care va cânta la Festivalul Electrict Castle 2018, fostă jurată la concursurile ”The Voice of UK” și ”The voice of Australia” s-a înscris în concursul din China ”Singer”, echivalentul competiției televizate ”X Factor”. De-a lungul concursului, ea a câștigat aprecierea juraților și telespectatorilor.

În competiția în care s-a luptat cu alți artiști de talie înaltă din Asia, precum Angela Chang din Taiwan, Jessie J a fost prima persoană Anglo-Americană care a luat parte la show.

Jessie J a luat parte la fiecare ediție săptămânală a show-ului televizat și și-a cântat propriile piese: ”Flashlight” și ”Domino”. În finală a fost urmărită de peste un miliard de oameni.

”Am fost primul artist internațional să fiu invitată să particip la acest concurs, ceea ce este onoare pentru mine. Știam o mulțime de oameni care au fost șocați când au aflat. Mă întrebau de ce aș participa la o competiție de cântat… Sunt foarte puțin competitivă”, a declarat Jessie J, potrivit Daily Mail.

 


Editorial de Claudiu Săftoiu. Klaus Iohannis – pentru ultima oară scutul lui Kovesi

FOTO: EPA

Citește mai multe despre Jessie J, Asia, castigat și China pe Libertatea.

Comentarii