Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > GALERIE FOTO | Johnny Depp are o nouă iubită, cu 35 de ani mai tânără! Cât de sexy este dansatoarea cu care s-a cuplat actorul

GALERIE FOTO | Johnny Depp are o nouă iubită, cu 35 de ani mai tânără! Cât de sexy este dansatoarea cu care s-a cuplat actorul

Johnny Depp (55 de ani) a fost surprins de paparazzi în ipostaze intime cu dansatoarea rusă Polina Glen (20 de ani). Frumoasa brunetă este prima relație serioasă pe care actorul din Pirații din Caraibe o are de când s-a despărțit de soția sa Amber Heard în 2016.

Presa americană scrie că Depp plănuiește să se căsătoreasca cu tânăra dansatoare care este cu 35 de ani mai tânără decât el și care s-a mutat deja în vila acestuia de la Hollywood.

Polina Glen l-a cunoscut pe Johnny Depp la o petrecere în Los Angeles, anul trecut scrie Daily Mail citând o sursă apropiată celor doi.

Polina, care este originară din St. Petersburg, este dansatoare şi coregraf și este celebră pentru dansurile sale sexy pe tocuri.

Actorul din „Piraţii din Caraibe“ nu a mai avut nicio relaţie de când s-a despărţit de soţia sa, Amber Heard, în 2016.

Foto: Instagram /Polina Glen


Citește și: Stai acasă de Paște? Iată ce filme poți vedea la televizor în minivacanța de sărbători


Close
Închide
  Close