Mergi direct la conținut »
Jojo, declarație de dragoste pentru Paul Ipate. A făcut anunțul pe plajă. “Nimic nu unește mai frumos decât apariția unui copil”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jojo, declarație de dragoste pentru Paul Ipate. A făcut anunțul pe plajă. “Nimic nu unește mai frumos decât apariția unui copil”

Jojo, declarație de dragoste pentru Paul Ipate. A făcut anunțul pe plajă. “Nimic nu unește mai frumos decât apariția unui copil”

Jojo, declarație de dragoste pentru Paul Ipate, de ziua lui, Sf. Petru și Pavel. Actrița a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant pentru tatăl fetiței ei.

De Livia Lixandru,

Jojo, declarație de dragoste pentru Paul Ipate, într-o zi de sărbătoare. Cei doi actori formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fetiță.

Jojo, declarație de dragoste pentru Paul Ipate. A făcut anunțul pe plajă. “Nimic nu unește mai frumos decât apariția unui copil.”

Jojo, declarație de dragoste pentru Paul Ipate, la câteva luni după nașterea fetiței lor

„La mulți ani iubitul meu Paul Ipate! Să ne trăiești cu numele! La mulți tuturor celor ce își sărbătoresc azi ziua de nume! Închin un pahar de rose iubirii care unește tot, transforma tot, ne face sa fim mai buni si sa vedem apusurile si mai frumoase… de neuitat. Iubesc! Te iubesc! Nimic nu uneste mai frumos doi oameni decât apariția unui copil. Cu toate acestea am auzit de nenumarate ori că tot aparitia copilului îi poate îndepartă. Pentru că tot focusul se muta de pe partener pe copil pentru fiecare în parte, si asta chiar schimba totul. Asadar, va invit sa va amintiți că iubirea care va uneste frumos sufletele a facut posibila aparitia copilului, și că și ea merită îngrijită, mai ceva decât un bebelus;)”,  a scris Jojo pe blogul ei.

Citește și:


Concert anulat pentru preotul Cristian Pomohaci. Primarul din Bistrița, șocat din cauza scandalului sexual în care este implicat părintele


 

Close
Închide
  Close