MENIU CAUTĂ

Jojo a născut o fetiță perfect sănătoasă. Paul Ipate, tată pentru prima oară. „Ne simțim binecuvântați”

Distribuie

Jojo a născut prin cezariană, marți, 10 ianuarie,  o fetiță perfect sănătoasă. După nouă luni pline de emoții și fericire, actrița și Paul Ipate își pot strânge bebelușul în brațe. Vedeta a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Jojo a născut și este mai fericită ca niciodată. Pe toată perioada sarcinii, vedeta și-a ținut la curent fanii cu evoluția ei și le-a dezvăluit acestora momentele complicate pe care le-a traversat. De asemenea, în urmă cu doar câteva zile Jojo, care mai are un băiețel a decis ce nume va purta „Zânuța” ei.

Jojo a postat un mesaj emoționant pe contul de Facebook, imediat ce a adus pe lume al doilea copil. „Zânuța noastră a venit pe lume! Astăzi s-a născut Zora Maria Ipate și lumea a zâmbit primind-o in bratele sale. ?
Eu si Paul ne simțim binecuvantați și fericiti că totul a fost bine și lin și ca ne putem strange in sfarsit in brate minunea de fetita.
Le multumim din toata inima tuturor celor ce ne-au fost alaturi in acest moment plin de emotie.  Vă mulțumesc din inima tuturor celor de aici pentru toata atenția și prețuirea pe care ni le oferiti in fiecare clipa. Zora doarme liniștită la pieptul meu cu obrajorii ei de petale și știu că în acest moment sunt cea mai fericită mămică din lume. Iubesc și sunt iubită asa cum nu am mai fost vreodata și am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim și pe Zora. ?”,  a scris Jojo pe contul de socializare în urmă cu puțin timp.

Jojo a născut o fetiță perfect sănătoasă. Paul Ipate, tată pentru prima oară

Jojo a născut o fetiță perfect sănătoasă

Jojo a născut cel de-al doilea copil

Recent, proaspăta mămică și Paul Ipate au decis și numele fetiței. Aceasta se numește Zora.  ”Orice viitoare mămică simte într-un fel aparte la un moment dat care e numele perfect pentru suflețelul pe care îl va aduce pe lume. V-am spus de atâtea ori că eu cred că numele sunt predestinate.  Așa a fost și în cazul băiețelului meu al cărui nume mi-a apărut magic în minte undeva pe la sfârșitul lunii a opta”, a dezvăluit Jojo care susține că și de data asta s-a întâmplat la fel. ”Nu știu dacă v-am povestit vreodată cât de mult iubesc începuturile. Și răsăritul soarelui. Așa a apărut și numele ei. Cu un răsărit. De fapt traducerea exactă din slavă este ”zori de zi”.
Am găsit povestea numelui ei legată de acel moment când ziua se întrepătrunde cu noaptea înainte de răsărit. În mitologia slavă, două zeițe (cunoscute drept aurorele) păzesc o zeitate care apare sub formă un leu cu aripi. Leul este înlănțuit de steaua Polaris din constelația Ursă Minor. Se credea că dacă lanțul se va rupe, universul se va sfârși în acel moment. Responsabile pentru pază lui sunt Steaua de Dimineață și Steaua de Seară. Steaua de Dimineață, sau Zori de Zi este Zora.Așa a început totul. Am citit numele și a rezonat puternic în mine. Și apoi am citit povestea. I-am spus tăticului ei și el a simțit la fel. Și atunci am știut. Așadar, zânuța se va numi Zora. Zâna Zorilor. Așa a fost să fie. Și va fi mereu steaua tuturor dimineților noastre. Zori de zi… te așteptăm cu dragoste să vii”, a povestit Jojo cum a decis numele fetiței pe care urmează să o nască în curând.

Citește mai multe despre Jojo pe Libertatea.

Comentarii