Mergi direct la conținut »
VIDEO | Artiștii muzicii ușoare românești, omagii emoționante pentru marele Jolt Kerestely, ajuns la 85 de ani. Marcel Pavel i-a sărutat încălțările!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Artiștii muzicii ușoare românești, omagii emoționante pentru marele Jolt Kerestely, ajuns la 85 de ani. Marcel Pavel i-a sărutat încălțările!

VIDEO | Artiștii muzicii ușoare românești, omagii emoționante pentru marele Jolt Kerestely, ajuns la 85 de ani. Marcel Pavel i-a sărutat încălțările!

Luni seara, fastuoasa Sală de Marmură a Cercului Militar Național a găzduit unul dintre cele mai emoționante momente din istoria muzicii ușoare românești. Marile vedete ale genului, zeci de nume artistice ce au bucurat generații, s-au plecat în fața “Copacului” muzicii ușoare românești, Jolt Kerestely. Marcel Pavel s-a arătat cel mai recunoscător maestrului care a împlinit 85 de ani și a uimit audiența sărutându-i, la propriu, încălțările.

De Florian Gheorghe,

Este pentru prima oară când artiștii au stat la coadă, ba chiar în genunchi, să primească un autograf de la omul care le-a hrănit prin piesele sale nemuritoare celebritatea. Au fost alături de artistul care a lansat peste 600 de piese la aniversarea acestuia și au cântat în tandem poate cel mai cunoscut șlagăr al compozitorului (“Copacul”, melodie făcută cunoscută de Aurelian Andreescu): Paul Surugiu “Fuego”, Maria Dragomiroiu, Stela Enache, Cătălin Crișan, Marcel Pavel, Carmen Rădulescu, Marina Florea, George Natsis, Ion Dichiseanu, Simona Florescu, Aurel Moga, Daniela Vlădescu, Marian și Dorina Paraschiv Nistor, Alina și Romeo Negoiasa (Alesis), Silvia Dumitrescu.

Cu o carieră muzicală de șapte decenii, Jolt Kerestely a fost sărbătorit și de Orchestra reprezentativă a Armatei, care i-a adus un omagiu muzical și i-a acompaniat pe toți cei prezenți la eveniment. La fel de creative ca în 1966, când la radio s-a auzit prima sa melodie – “Primul pas”, decanul muzicii ușoare românești a lansat, de ziua sa, un nou album de autor, “Povești sentimentale”, cu piese reorchestrate, cântate de Paul Surugiu “Fuego”.

 

CITESTE SI:Surse medicale: Mihai Constantinescu este în moarte cerebrală. Artistul a suferit două stopuri cardiace

 
 
Close
Close
Închide