Mergi direct la conținut »
Jurnalista Paula Rusu trăiește doar cu un plămân, după ce a aflat că suferă de tuberculoză
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jurnalista Paula Rusu trăiește doar cu un plămân, după ce a aflat că suferă de tuberculoză

Jurnalista Paula Rusu trăiește doar cu un plămân, după ce a aflat că suferă de tuberculoză

În urmă cu doi ani a început calvarul pentru Paula Rusu. Jurnalista a aflat că suferă de tuberculoză și a rămas fără un plămân. Operația suferită atunci, i-a salvat viața.

„Trăiam aceeași convigere, tuberculoza nu e eradicată. Tuberculoza m-a costat un plămân, este prețul pentru o viață în care simt că pot să schimb ceva. S-a dus un plămân, ăsta este de fapt lucrul cel mai nenatural, nu trebuia să se întâmple. Medicul mi-a spus că plămânul meu arată mai rău ca unul din Mexico City, când am intrat în operație mi-au spus că dacă există o șansă să salvăm, o să o facă”, a povestit Paula Rusu, la  tv.

Paula Rusu a povestit cum s-a schimbat viața ei după operația de extripare a plămânului „Nu mai am aceeași rezistență fizică, dar plămânul este un organ prietenos cu posesorul său, dar e capabil să se dilate într-atât atât de mult, încât să ocupe și spațiul gol. Mă dor încheieturile, mă vor durea toată viața, am luat un tratament sever, pentru ca găurile din plămân să nu mă ducă la extriparea lui. Mă dor foarte rău, mai ales cele de la degetele de la picioare, sunt efecte adverse. Trebuie să te împrietenești cu ceea ce ai, fă Rai din ce ai. Eu m-am îmbolnăvit de cea mai comună formă de turberculoză, care răspunde la tratament. Când ai tuberculoză trebuie să anunți, ca să nu fii tu cel care ai dat microbul. Ne temem atât de tare de boală, nu știu cum aș fi reacționat. Colegii m-au respins. Soțul mi-a spus că se vindecă, m-a susținut. Am făcut tratament intensiv, timp de șase luni, cu 16 pastile pe zi.” , a mai spus Paula Rusu.

Citește și

VIDEO/ Dan Ciotoi de la Generic ascultă Smiley și Holograf! Cântărețul de muzică de petrecere ne-a făcut mărturisiri surprinzătoare

 

Close
Închide
  Close