Mergi direct la conținut »
Justin Timberlake, problemea cu legea după ce și-a făcut selfie la vot
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Justin Timberlake, problemea cu legea după ce și-a făcut selfie la vot

Justin Timberlake, problemea cu legea după ce și-a făcut selfie la vot

Justin Timberlake a fost aproape de o pedeapsă cu închisoare, după ce și-a făcut un selfie într-o secție de votare din Tennessee. Legea din acest stat interzice acest lucru, infracțiunea fiind pedepsită cu 30 de zile de închisoare, relatează Reuters.

Inițial, autoritățile din Tennessee au anunțat că îl vor ancheta pe starul pop Justin Timberlake pentru faptul că a publicat pe contul său de Instagram un selfie pe care şi l-a făcut într-o secţie de votare. Ulterior, procurorul-general a revenit asupra acestei informații.

”Declaraţia dată publicităţii astăzi mai devreme de biroul meu, referitoare la Justin Timberlake şi la o anchetă care îl priveşte, a fost incorectă şi a fost emisă fără cunoştinţa mea”, a spus Amy Weirich, procuror-general al districtului Shelby.

”Sunt plecată din oraş pentru o conferinţă. Nimeni din biroul meu nu investighează acest caz în acest moment şi nici nu va folosi resursele noastre limitate pentru a demara o astfel de anchetă”, a adăugat ea.

Justin Timberlake selfie la vot

Justin Timberlake pare să fi încălcat legea electorală din Tennesse atunci când a publicat pe contul său de Instagram, unde are peste 37 de milioane de admiratori, un selfie realizat într-o secţie de votare din statul lui natal.

Timberlake, în vârstă de 35 de ani, a publicat fotografia, iar în textul care o însoţeşte, a spus că a călătorit de la Los Angeles în oraşul lui natal, Memphis, pentru a lua parte la o ”votare anticipată” – o procedură legală în Statele Unite – înainte de 8 noiembrie, data la care vor avea loc alegerile prezidenţiale. 

”Ieşiţi afară din casă şi mergeţi să votaţi! Exercitaţi-vă dreptul la vot!”, a scris Timberlake în mesajul care însoțea fotografia.  Legile din Tennessee interzic alegătorilor să facă fotografii şi înregistrări video în interiorul secţiilor de votare.

O persoană care este găsită vinovată pentru încălcarea acestei legi poate fi condamnată la o pedeapsă de 30 de zile de închisoare şi o amendă de 50 de dolari.

Close
Închide
  Close