MENIU CAUTĂ
09 Mai. 2018 07:14

Kamara a ajuns la capătul răbdării. “Vor fi date în judecată pentru defăimare”

Distribuie

 Kamara a ajuns la capătul răbdării, după ce fosta amantă, Mădălina, și prietena acesteia au făcut acuzații grave în cadrul emisiunii de la Antena 1. Cele două au fost testate cu detectorul de minciuni, însă artistul nu are încredere în această tehnică.

„Persoanele din platou care au venit să mă acuze după ce mi-au cerut bani că nu au ce mânca… probabil s-au hotărât că au nevoie de reclamă. Nu am avut intenţia de a face ceva cu ele, eu am unde să stau, ele stăteau în Bucureşti.  Nu cred în detectorul de minciuni, poţi înşela cu pastile, foarte uşor. Gabriela nu mai vorbea cu Mădălina de mult timp, de când făceau videochat împreună. Cele două vor fi date în judecată pentru defăimarea unei persoane publice. Cheia a fost în uşă, iar cele două domnişoare şi-au făcut un scenariu. Iar, eu cred că Gabriela a văzut-o pe Mădălina la Tv şi ea este mai implicată decât Mădălina”a declarat Kamara la Antena 1.

Citește și

REPORTAJ: Iulia Ganea încearcă un nou tratament cu propriile celule stem, la Bucureşti. Tratamentul din Thailanda nu a dat rezultate

Citește mai multe despre kamara, amanta și detector de minciuni pe Libertatea.

Comentarii