Mascota Paddington Bear a declarat că ducesa de Cambridge este o dansatoare bună, după ce Kate a executat câteva mișcări de dans alături de el.

Ceea ce s-a întâmplat, luni după-amiază, în Londra a luat pe mulțiu prin surprindere, deoarece nu este ceva la ce s-ar aștepta lumea din partea unei ducese însărcinată, despre care se știe că are o sarcină dificilă.

Dar Kate l-a luat de mână pe Paddington Bear, a executat o piruetă și apoi au făcut câteva mișcări de dans împreună.

Ducii de Cambridge și prințul Harry au ajuns, marți, la stația Peddington din Londra, unde avea loc un eveniment pentru copii, și s-au întâlnit cu mascota care-l reprezintă pe celebrul personaj de desene animate.

Kate Middleton, însărcinată, a dansat cu Ursulețul PaddingtonIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși multă lume se aștepta ca cei doi prinți să apară la eveniment, nu existau informații privid prezența lui Kate.

Paddington Bear a încercat prima dată să-l convingă pe Harry să danseze cu el, dar a fost refuzat de mezinul prințului Charles. Invitația a fost acceptată de Kate, care l-a luat de mână și au efectuat câteva mișcări de dans.

În cadrul evenimentului, unul dintre copii a reușit să-l convingă pe prințul William să dezvăluie că unul dintre filmele preferate ale prințului George este ”Regele Leu”. Vorbind cu băiețelul, William a spus: „Îi place foarte mult ”Regele Leu”, l-a văzut că de cîteva ori. Ce altceva îi mai place? Îi place foarte mult de Octonaut. Le-ai văzut? De asemenea, a urmărit și unele filme Lego și a urmărit multe alte desene de genul ăsta. Încercarea noastră de a-l opri să se uite la televizor necesită multă muncă”.

În urmă cu o săptămână, Kate Middleton, însărcinată în 12 săptămâni, cu cel de-al treilea copil al cuplului, și-a făcut părima apariție publică după anunțarea sarcinii. Îmbrăcată într-o rochie albastră, alături de prinții William și Harry, ducesa de Cambridge a participat la o recepție ținută la Palatul Buckingham.

Ducesa nu a mai apărut în public în ultima perioadă deoarece suferă de disgravidie („Hyperemesis gravidarum”), o formă severă de greaţă şi vărsături în timpul sarcinii, care este mult mai gravă decât toxicoza obişnuită din timpul gravidităţii, pe care femeile o simt de obicei dimineaţa


Citește și: Detalii uluitoare. Scrisoarea de adio pe care românca moartă la Londra i-a trimis-o mamei ei


Urmărește-ne pe Google News