Mergi direct la conținut »
FOTO | Keanu Reeves și-a speriat fanii cu look-ul său. Cum arată acum actorul Galerie foto
11imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Keanu Reeves și-a speriat fanii cu look-ul său. Cum arată acum actorul

FOTO | Keanu Reeves și-a speriat fanii cu look-ul său. Cum arată acum actorul

Se știe că preferă să-și ducă viață departe de luminile reflectoarelor, deși este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Cu toate acestea, ultima apariție a lui a ridicat câteva semne de întrebare cu privire la starea în care se află acesta. 

Keanu Reeves care a împlinit 54 de ani în luna septembrie a fost surprins zilele trecute de paparazzi părăsind o sală de fitness.

 

Actorul este nerecunoscut cu părul lung și ciufulit, cu o barbă neîngrijită și un aspect deloc atrăgător. Apariția lui Keanu a făcut fanii să dezbată pe rețelele de socializare dacă actorul este bolnav. Pe de altă parte, aceasta nu este prima oară când starului pare să nu-i pese cum apare în public.

Protagonistul din Matrix a trecut prin momente foarte grele în viață: și-a pierdut copilul, iubita și prietenul cel mai bun într-un timp foarte scurt. Cu toate că zâmbește rar, el duce o viață modestă și ajută foarte mult oamenii din jurul lui.

FOTO HEPTA


Duelul stiliștilor se mută în tenis. Ultimele două campioane de la Singapore au purtat pantaloni la festivitatea de deschidere | GALERIE FOTO


 

Close
Închide
  Close