De Luana Mare, Petre Dobrescu,

Luni seară, Keo şi Andreea s-au reîntâlnit şi au reluat colaborarea profesională după o perioadă în care n-au făcut decât să-şi reproşeze infidelităţile. De când s-au despărţit, Keo a depus mult efort ca să o recucerească pe Andreea.
I-a luat un inel de logodnă, i-a cerut iertare şi a făcut tot ce a fost posibil să o readucă în viaţa lui. Şi se pare că a reuşit. Deocamdată a adus-o doar în studioul lui, s-au aşezat la masa tratativelor şi au hotărât să reia colaborarea profesională.
Astfel că luni seară au făcut probe şi înregistrări pentru următoarea piesă a Andreei. Au lăsat la o parte gelozii, certuri pentru casă, pentru alţi parteneri şi au lucrat din nou împreună, ca în vremurile bune. Şi asta Keo şi Andreea sunt din nou împreună Încâlcite sunt căile iubirii, iar luni seară, Keo şi Andreea Bălan au ajuns din nou împreună.
Asta se întâmplă imediat după ce Libertatea a făcut dezvăluiri cutremurătoare din viaţa actualului iubit al Andreei, americanul Michael, care are un copil secret în SUA.
Imediat după ce solistul a anunţat că s-a despărţit de Misty, fata care a fost mărul discordiei între cei doi amorezi. Înregistrările au durat până târziu în noapte. În prezent, Andreea şi Keo locuiesc în aceeaşi casă, despărţiţi doar de un zid.
Îi duce flori zilnic
De când Andreea a revenit din SUA fără Michael, Keo i-a făcut în fiecare zi câte o surpriză fostei sale iubite. I-a trimis flori sau cadouri şi a profitat de faptul că americanul nu mai este prin apropiere.
Întrebat ce crede despre situaţia rivalului său, care are un copil căruia nu-i plăteşte pensie alimentară, Keo s-a abţinut de la comentarii tendenţioase.
“Ar fi urât din partea mea să comentez asta. Eu am spus toată povestea noastră într-o piesă muzicală, «După furtună », pe care o voi lansa curând. Este o poveste despre suferinţă, iertare, relaţie, despre sentimentele mele”, a spus Keo pentru Libertatea.
Chiar dacă a călcat strâmb, Keo nu a adus-o pe Misty în casa în care a locuit cu Andreea. Amorul lor s-a consumat în apartamentul artistului într-o zonă de lux a Bucureştiului.

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri