Mergi direct la conținut »
Kim Kardashian are probleme mari din cauza psoriazisului. I-a afectat chipul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kim Kardashian are probleme mari din cauza psoriazisului. I-a afectat chipul

Kim Kardashian are probleme mari din cauza psoriazisului. I-a afectat chipul

Kim Kardashian are psoriazis. Vedeta a vorbit despre boala de piele de care suferă și care i-a afectat tenul.

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit, pe contul său de Twitter, că psoriazisul i-a afectat fața și că nu reușeșște să se vindece.

Psoriazisul este o boală cutanată cronică caracterizată prin erupţia de plăci eritematoscuamoase (pete roşii acoperite de scuame).

De altfel, în luna decembrie a anului trecut, Kim Kardashian le mărturisea fanilor săi de pe rețelele de socializare despre problemele sale cu psoriazisul și le cerea sfaturi celor care suferă de aceeași afecțiune dermatologică.

Kim Kardashian este căsătorită cu Kanye West din luna mai a anului 2014. Primul lor copil, North, a venit pe lume în anul 2013. Al doilea copil, Saint, a venit pe lume în 2015, în timp cel de-al treilea copil al cuplului, Chicago, s-a născut în luna ianuarie a anului trecut.  Kim Kardashian și Kanye West vor deveni din nou părinți în luna mai a acestui an. Cei doi au apelat la o mamă surogat pentru aducerea pe lume a celui de-al patrulea copil al familiei lor.

FOTO: Hepta

Citește și: Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

Close
Închide
  Close