Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kinga Sebestyen a făcut show cu NANA, pe hiturile anilor ‘90

Kinga Sebestyen a făcut show cu NANA, pe hiturile anilor ‘90

Kinga Sebestyen a oferit un show dinamic de neuitat pe scena din Oradea, în deschiderea concertului susținut de NANA, artistul care a lansat în anii ‘90 hituri de neuitat precum „I’m lonely” sau „Remember the time”.

De Livia Lixandru,

Cea care a făcut fenomenul Kangoo Jumps faimos în toată lumea a urcat pe scena Arenei Antonio Alexe și a condus o sesiune de Kangoo Jumps pe acordurile hiturilor actuale, dar și ale celor de altădată.

Sesiunea de Kangoo Jumps a fost îndeajuns de energizantă cât să pregătească cum se cuvine publicul pentru concertele invitaților speciali, NANA și C-Block, idolii adolescenților din anii ‘90.

Kinga a fost felicitată de aceștia pentru show-ul sportiv și pentru cea mai mare oră de Kangoo Jumps pe care a condus-o în urmă cu o lună, în Oradea, sesiune intrată în Cartea Recordurilor.

„Pe muzica lui NANA dansam în discotecile anilor ‘90. Mi-au rămas la suflet melodiile lui, de care mă leagă multe amintiri.

Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să ne întâlnim acum și, mai mult, să vadă ce amploare are Kangoo Jumps și în România, pe lângă Germania, țara lui natală”, declară Kinga Sebestyen.

Close
Închide
  Close