De Livia Lixandru,

Relația cu spaniolul Pablo dura de mai bine de patru ani și părea să se îndrepte sigur spre altar. Planurile s-au schimbat însă radical anul acesta după ce Kinga a decis să se mute în Oradea pentru a supraveghea îndeaproape studiul KAPO – Sănătate pe ghete pe care îl derulează în acel oraș și prin care ajută 80 de oameni să se însănătoșească prin ore de Kangoo Jumps.

„Noi am avut o relație foarte frumoasă, de mai bine de trei ani. Singura problemă a fost distanța. Pablo locuiește în Spania și, fiind speaker motivațional pentru mari companii, călătorește, la rândul lui, foarte des. Ajunsesem să ne vedem doar în deplasări, ori eu mergând în Spania ori el venind din când în când în România.

(…) Pablo știa oricum cât de mult mă dedic eu carierei, cât de mult înseamnă pentru mine Kangoo Jumps și programele de reabilitare pe care le derulez. Mi-a spus că a realizat că ce fac e pură pasiune, că este viața mea și că nu poate să îmi ceară să abandonez tot și să mă mut cu el în Spania. Să las în urmă tot ce am clădit în atâția an.  M-am dedicat patru ani pentru această relație, plănuiam să construim o familie, un viitor împreună. Aveam în plan și nunta. A trebuit să tratăm totul ca doi adulți responsabili. Deși a durut foarte mult la început, cred că am luat o decizie bună”, declară Kinga Sebestyen.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA. Declarația incredibilă a unui polițist din Beers, satul în care locuia Johannes Visscher: ”Ne pare rău pentru fetița din România, dar și cei de aici suferă, au pierdut pe cineva”

UPDATE | Olandezul pedofil, filmat pe o stradă din Iași în 2016. În aceeași perioadă, într-o comună de lângă Iași, o fetiță de 8 ani a fost agresată sexual într-o mașină. Precizările Poliției Române

VIDEO / Evadați la fotbal! Reporterul Libertatea a asistat la o competiție interpenitenciară desfășurată la Ploiești, Cupa „Fotbal pentru toți”

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile