Mergi direct la conținut »
Kitty Cepraga, operată de urgență la cap. Primele imagini cu vedeta după intervenția chirurgicală
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kitty Cepraga, operată de urgență la cap. Primele imagini cu vedeta după intervenția chirurgicală

Kitty Cepraga, operată de urgență la cap. Primele imagini cu vedeta după intervenția chirurgicală

Kitty Cepraga a trecut prin momente foarte grele. Senzuala blondă a suferit o intervenție chirurgicală în zona capului.

De Dana Aramă,

Devenită cunoscută la ”Școala vedetelor”, Kitty Cepraga a ales ca de câțiva ani să se mute în Italia, unde și-a încercat norocul ca actriță, dar a obținut recunoaștere și ca regizor. Kitty Cepraga este căsătorită și mama unei fetițe superbe.

Senzuala blondă trece acum prin clipe grele după ce a fost operată. Ea a suferit o intervenție chirurgicală în zona capului, mai exact la glanda parotidă.

Kiity Cepraga a postat pe contul său de pe o rețea de socializare două imagini de pe patul de spital. Într-una apare cu capul bandajat, iar în cea de-a doua i se vede branula pe care o are la una dintre mâini.

„Vă mulțumesc tututror celor care mi-ai scris și mi-ați transmis urările voastre de bine, gândurile voastre pozitive…. A trecut tot și sunt bucuroasă și mândră de mine că am trecut și peste această grea încercare”, a explicat, printre altele Kitty Cepraga, care a mărturisit că intervenția a fost extrem de dificilă și s-a temut foarte tare pentru riscuri.


Citește și: Cine sunt primii pușcăriași care au plecat acasă. ”Au fost eliberați deținuții periculoși pentru societate, recidiviști, cu furturi și tâlhării”


 

 
 
Close
Închide
  Close