MENIU CAUTĂ
16 Apr. 2018 15:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO / La 31 de ani, Maria Constantin e o studentă de nota 10. Dar e restanțieră …la somn!

Distribuie

La 31 de ani, Maria Constantin e o studentă de nota 10 la  Conservator și are ambiții mari. Ea și-a propus să-și dea doctoratul și să facă masterul.

Maria Constantin o duce bine după divorț, dat fiind faptul că i s-au cam dublat veniturile, de când s-a despărțit de Marcel Toader. Ea a fost admisă la Conservator și are gânduri mărețe. La 31 de ani, Maria Constantin e o studentă de nota 10, bursieră. Acest lucru presupune însă și sacrificii. Dat fiind programul său încărcat, pigmentat și cu concerte și alte evenimente mondene, cântăreața de muzică populară abia dacă apucă să doarmă, noaptea.

”Fac prea multe lucruri. Încerc să le fac pe toate așa cum trebuie. Mă trezesc la 5.30, la 6.30 plec deja spre facultate. Apoi stau la cursuri până pe la 15-16, depinde de zi, dar uneori chiar și până seara. În cel mai bun caz dorm cam patru ore pe noapte”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Maria Constantin vrea să predea ore de canto, atunci însă când va termina facultatea.

”Sunt a doua pe facultate și bursieră. O să predau când voi termina. Probabil pe la 41 de ani voi termina facultatea. Vreau să-mi fac și doctoratul, să dau și masterul. Adică am ambiție. Dar, când îmi pun ceva în minte, sunt ca și calul cu obloane, care nu vede decât asta. Și asta văd eu, muzica”, a mai spus aceasta.

Maria Constantin, despre viitor.

A dat greș în viața personală

În timp ce pe plan profesional totul merge așa cum și-a dorit, artista recunoaște că nu același lucru s-a întâmplat și în viața personală. Acolo unde a ”bifat” deja două divorțuri.

”Viața personală nu mai ține de mine, ci de norocul omului, de soartă. Trebuie să cauți bine, eu m-am cam grăbit”, a adăugat aceasta.


Citește și: Acordarea sumei de 500 euro pentru educaţia fiecărui nou-născut din România, amânată la nesfârșit de guvernanți. Legea trebuia aplicată din 2013


Citește mai multe despre Marcel Toader și Divort pe Libertatea.

Comentarii