Mergi direct la conținut »
Laura Andreșan și Grasu XXL vor deveni părinți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Laura Andreșan și Grasu XXL vor deveni părinți

Laura Andreșan și Grasu XXL vor deveni în curând părinți. Cei doi formează un cuplu discret, de mai bine de zece ani. Viitoarea mămică a postat pe contul de socializare o fotografie în care apare într-o rochie albă, iar mâinile le ține pe sarcină.

Nu știm încă dacă în fotografie se află Laura sau nu, însă aceasta a ales un mod special de a-și anunța prietenii virtuali că va deveni mamă. „#nocomment #justbump #babybump #madewithlove (n.r.: #niciuncomentariu #doarburtică #copil #făcutcudragoste )” este mesajul scris de iubita lui Grasu XXL pe pagina ei de Instagram, fără a da mai multe detalii desre acest lucru.

“Felicitări! Sarcina ușoară! :)”, “Oh, my!!!! ️”, “#casamoarafetili ????? #felicitari”, “Splendidă!!???”, “Felicitări! ?? sunt  comentariile lăsate de fani.

Într-un interviu acordat anul trecut, cunoscutul cântăreț a vorbit despre primul lui copil. „Sunt 100% convins că nu am niciun copil. Nici așa fără să știu de el. În niciun caz. Nici nu mi-ar plăcea să apară vreunul. Un copil e o responsabilitate imensă și nu așa se face. Doamne ajută să vină și la mine când o fi timpul”, a declarat Grasu XXL, pentru libertatea.ro.

Citește și

În vizită în casa familiei Ceaușescu. Turiștii se înghesuie să intre în vila impozantă de pe bulevardul Primăverii din București, care are 174 de camere!

Close
Închide
  Close