Mergi direct la conținut »
Laura Cosoi, experiență unică la Ierusalim. “Îl țineam strâns de mână și îi mulțumeam”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Laura Cosoi, experiență unică la Ierusalim. “Îl țineam strâns de mână și îi mulțumeam”

Laura Cosoi, experiență unică la Ierusalim. “Îl țineam strâns de mână și îi mulțumeam”

Laura Cosoi, experiență unică la Ierusalim. Actrița, care va deveni în scurt timp mamă, a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant, alături de care a atașat o fotografie.

De Livia Lixandru,

Laura a povestit ce a simțit atunci când a ajuns pentru prima dată la Ierusalim, împreună cu părinții ei și mai târziu cu soțul ei, Cosmin.

“Ziua petrecuta la Ierusalim ne va rămâne în suflete o viață și nu am să uit niciodată emoția de a călca pe urmele Mântuitorului de mână cu ai mei. Unchiul avea lacrimi in ochi, iar tata imi spunea cum, in momentul in care a intrat in biserica construita in jurul Mormantului Sfant, a simtit energia divină. Cosmin ne povestea despre istoria locului, iar eu îl țineam strâns de mana și îi mulțumeam Bunului Dumnezeu că ne-a ajutat să fim acolo împreuna. Paște binecuvantat, dragi prieteni!”,  a scris Laura Cosoi pe contul de socializare. Laura a anunțat în luna februarie că este însărcinată și în curând va deveni mamă de fetiță.

Citește și

Sfaturi utile pentru pregătirile de Paște: Cum alegi și cum gătești carnea de miel

Close
Închide
  Close