Mergi direct la conținut »
De pe plajă, direct în zăpadă! Laura Cosoi și-a dus fetița pe pârtie : "Un tablou de iarnă perfect"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > De pe plajă, direct în zăpadă! Laura Cosoi și-a dus fetița pe pârtie : "Un tablou de iarnă perfect"

De pe plajă, direct în zăpadă! Laura Cosoi și-a dus fetița pe pârtie : „Un tablou de iarnă perfect”

La doar câteva zile după ce s-au întors din Maldive, Laura Cosoi și soțul ei au plecat la schi, împreună cu fetița lor, Rita. Vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare, alături de care a atașat o imagine.

Laura Cosoi a mers la schi împreună cu soțul ei și micuța Rita. Vedeta s-a fotografiat alături de soțul ei și fetița pe pârtie. Internauții au reacționat imediat și le-au transmis zeci de mesaje.

„Un tablou de iarnă perfect!”  În sfârșit este tăticul pe schiuri!! Ce bine vă stă! Sunteți minunați toti trei . O fetiță tare drăgălașă! O familie fericită ți binecuvântată”, i-au transmis fanii, pe Instagram. La începutul lunii ianuarie, Laura Cosoi și-a aniversat ziua de naștere departe de țară. Soțul acesteia a surprins-o pe vedetă cu o frumoasă vacanță în Maldive, un loc pe care îl iubește foarte mult. Cei doi au fost însoțiți de micuța Rita.

Citește și

Bolizi de lux și supermodele! Cine este Dragoș Săvulescu, multimilionarul excentric fugit din România. Este căutat în toată Europa, după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor

 

Close
Închide
  Close