Mergi direct la conținut »
Laurențiu Cazan, detalii despre viața lui de acum. Artistul s-a retras de ceva timp din showbiz
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Laurențiu Cazan, detalii despre viața lui de acum. Artistul s-a retras de ceva timp din showbiz

Laurențiu Cazan, detalii despre viața lui de acum. Artistul s-a retras de ceva timp din showbiz

 Laurențiu Cazan, detalii despre viața lui de acum.Interpretul, care a fost prezent zilele acestea la Festivalul Cerbul de Aur 2018, a vorbit la Antena Stars, despre schimbările pe plan muzical.

„Cine spune că nu sunt emoţii ori nu ştie sau e o ruşine să spună sau evită, dar sunt, sunt emoţii. Este mult mai greu să gestionezi această emoţie atunci când ai de cântat, într-un context foarte important cum e Cerbul de aur, Eurovision. E ca în sport, are loc o organizare, o împăcare, o luptă mentală cu ceea ce urmează să te întâmpine pe tine”, a povestit Laurenţiu Cazan la Antena Stars.

„Imaginează-ţi, am aşteptat odată zece ore pentru că a fost o producţie titanică de revelion, artişti mulţi. Zece ore am aşteptat până să intru să cânt live. Zece ore am stat pentru că eu trebuia să arăt acolo, în cele 5 minute, maximum şi ei te cheamau, ziceau: Acum intră! Dar nu ştiai când intri. Era prea mare producţia. (…) E bine să te gândeşti mereu la treaba asta. E o stare permanentă. Schimbare în sensul de progres. Sunt unii care înţeleg că trebuie să vină cu ceva nou doar de dragul noului, neţinând seama de faptul că acel nou trebuie să aibă şi o valoare, doar aşa că e nou. Sunt unii care spun: Am o piesă nouă. Ok. E bună? Nu. Marş, marş de aici”, a spus Laurenţiu Cazan pentru sursa citată.

Viața lui Laurențiu Cazan a luat o întorsătură neașteptată. Învăluit în discreție, artistul, prima vedetă autentică din România care s-a impus pe piața muzicală occidentală după Revoluție, s-a apropiat de biserică și cântă doar pentru a da un exemplu noilor generații de copii talentați.

Citește și

Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica

 

 
 
Close
Close
Închide