MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

Laurențiu Duță, record de statornicie în showbiz: e de un sfert de secol cu Ianula, soția lui. Împreună din liceu!

Distribuie

Unul dintre cele mai trainice și discrete cupluri din showbiz, Laurențiu și Ianula Duță au împlinit 25 de ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în liceu, au cântat împreună “Vorbește marea” și la malul mării locuiesc și azi.

Idolul unei generații, Laurențiu Duță de la 3rei Sud Est a împlinit 42 de ani și se laudă că mai mult de jumătate din viață a petrecut-o alături de Ianula, soția lui. Practic, proiectul său, 3rei Sud Est, cel mai longeviv boygroup românesc, e mai tânăr decât iubirea celor doi.

Laurențiu consideră lunga sa relație, cimentată și de apariția Lorenei, frumoasa lor fetiță, parte esențială a reușitei sale profesionale. Iar dacă ținem cont de valul de divorțuri și ”combinații” cu termen scurt înregistrate de showbizul românesc, legătura lor de un sfert de secol poate fi cosiderată un adevărat record.

Laurențiu Duță, record de statornicie în showbiz: e de un sfert de secol cu Ianula, soția lui. Împreună din liceu!

”Chiar dacă au trecut 12 în căsătorie, asta nu ne oprește să ne sărbătorim 25 de toamne de când suntem împreună. Mergem înainte către prima de 1.000 de lei dată de primărie pentru nunta de argint”, se amuză solistul, cel mai titrat și câștigat compozitor pop din România în ultimii 20 de ani.

Povestea de dragoste a lui Laurențiu cu Ianula a început în Năvodari, la o serbare de liceu unde au cântat amândoi melodia ”Vorbește marea” a lui Cătălin Crișan. I-a apropiat mult și Michael Jackson, ”nașul lor”, amândoi fiind membri ai unui fan club dedicat megastarului.

Azi, familia Duță locuiește tot la malul mării, pe strada Muzicii din Năvodari, orașul al cărui Teatrul de vară se numește… Laurențiu Duță! Și unde, în curând, va fi inaugurată o pensiune care va purta numele fiicei celor doi.

CITESTE SI: Tiesto, dj-ul superstar al lumii, pe 15 decembrie la Romexpo. După Untold (Cluj-Napoca), Aferhills (Iași) și Neversea (Mamaia) este rândul Bucureștiului

Citește mai multe despre catalin crisan și 3 sud est pe Libertatea.

Comentarii