MENIU CAUTĂ

Laurette își vinde vila. „Viața la casă nu e ușoară”

Distribuie

Laurette a decis să-și vândă casa și să se mute într-un apartament. Vedeta a mărturisit că îi este greu să aibă grijă de casă.

Laurette a explicat că intenționează să se mute într-un apartament cu două sau trei camere, împreună cu fiica sa.

„Vreau să mă mut în oraş pentru că este o casă mai mare ca să zic aşa. Nu e bătrânească, este o casă destul de drăguţă. Însă, locuiesc doar eu şi cea mică şi am zis că pentru noi e mai comod să locuim într-un apartament…

Îmi ia aproape o zi să fac curat din mansardă până jos la parter. Şi nu mai pot, sinceră să fiu. Vreau să mă mut într-un apartament cu două sau trei camere şi să mă mut în oraş.

Casa este în Bragadiru şi viaţa la casă nu e uşoară. A crescut iarba în grădină şi eu nu pot să o tai.”, a declarat Laurette la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Laurette Atindehou este un cunoscut model din România. Vedeta este mama unei fetițe, Serena, în vârstă de șapte ani. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.


Citește și:

Andrei Pleșu anunță că se retrage din viața publică, acuzând imixtiunea „corectitudinii politice” în cercetarea științifică!

Citește mai multe despre Laurette pe Libertatea.

Comentarii