Soția lui Ștefan Bănică jr a început să vorbească despre fiul ei și al artistului. Aceasta a dezvăluit că nu este deloc ușor să ai un copil mic.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au acasă nu unul, ci trei băieți, cel mai mic fiind în vârstă de doar 10 luni. Prezentatoarea TV a spus cum funcționează lucrurile în familia ei.

Lavinia Pârva, replică neașteptată pentru Adela Popescu. S-a întâmplat în direct la TV. „Trebuie să-ți lipsească ceva. E o problemă”

Știi ce am greșit? Eu la baie nu mi-am pus chestie din aia ca să închid ușa. De fiecare dată mă trezesc cu câte un copil pe lângă mine. I-aș lăsa să plângă, să zgârie ușa, dar să nu intre”, a spus Adela Popescu la PRO TV

Adevărul este că să faci trei copii trebuie să ai curaj sau trebuie să-și lipsească ceva. Eu i-am spus de când ne-am întâlnit că e o problemă undeva.

Știi care e problema? Copiii sunt diferiți, dar copilul meu face cât zece la un loc și atunci normal că mi-e frică. E un copil cu multă personalitate, energie și toate celelalte”, a declarat și Lavinia Pârva, potrivit Wowbiz.

Urmărește-ne pe Google News