Mergi direct la conținut »
Lavinia Pîrva, declarații uimitoare despre nunta cu Ștefan Bănică. “A fost bine. Cununia religioasă a avut loc în România”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lavinia Pîrva, declarații uimitoare despre nunta cu Ștefan Bănică. “A fost bine. Cununia religioasă a avut loc în România”

Lavinia Pîrva, declarații uimitoare despre nunta cu Ștefan Bănică. “A fost bine. Cununia religioasă a avut loc în România”

Lavinia Pîrva, declarații uimitoare despre nunta cu Ștefan Bănică. Artista a dezvăluit un amănunt despre care nu a vorbit până acum. Cununia religioasă a avut loc în România și nu în Bulgaria așa cum s-a spus.

De Livia Lixandru,

Mai exact, Lavinia s-a dat de gol, atunci când a spus că de fapt ea și Ștefan s-au cununat religios în România. Artista a mărturisit că evenimentul nu a fost unul secret.

Lavinia Pîrva a spus adevărul despre nunta cu Bănică

„Cununia regligoasă a fost facută în România. Vai, câte m-aţi făcut să spun. A forte bine la nuntă, am avut aproape pietenii apropiaţi. Am avut şi două dimnişoare de onoare, prietenele mele. Naşii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuţi publicului, nu sunt artişti. M-am distrat atât de bine, încât nu mai ştiu dacă a fost nuntă cu dar.”, a spus Lavinia Pîrva la Pro tv.

Lavinia Pîrva, declarații uimitoare despre nunta cu Ștefan Bănică

„Nu mă simt diferit absolut deloc. Sunt la fel de fericită, de ok, nu am simţi o mare diferenţă, sigur că m-am bucurat că am trăit un moment superb.  Nu a fost nuntă secretă, au fost alături de noi oamenii pe care i-am iubit. Considerăm că lucrurile de genul ăsta trebuie să rămână pentru noi şi pentru cei care chiar se bucură cu adevărat atunci când faci un lucru frumos, a spus aceasta.

Soţia lui Şefan Bănică Jr. a vorbit şi despre venirea unui copil în viaţa cuplului. „Urmează primul Crăciun de femeie maritată. Nu cred că va fi diferit pentru că noi ne iubim la fel. Cred ca va fi diferit când va apărea copilul. Acum suntem în legalitate şi avem voie. Sigur că se va întâmpla asta atunci când va vrea Dumnezeu. Dumnezeu pot fi eu, tu, oricine poate fi”, a mai spus Lavinia Pîrva. Recent, Ștefan Bănică a făcut declarații interesante despre petrecerea de nuntă din Bulgaria.

Close
Închide
  Close