MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 15:15

Legătura dintre Cristina Mihaela Dorobanțu și Brigitte Bardot. Prezentatoarea de la Kanal D, vacanță în Saint Tropez

Distribuie

Legătura dintre Cristina Mihaela Dorobanțu și Brigitte Bardot. Prezentatoare rubricii “Secrete între fete” de la Kanal D a petrecut o scurtă vacanță pe Coasta de Azur, în Saint Tropez, unde a recreat scenete din filmele idolului său, actrița Brigitte Bardot.

Cu un nou look, asemănat de admiratori cu cel al divelor anilor 60, vedeta de televiziune a colindat cele mai frumoase locuri din stațiunea exclusivistă din sudul Franței și a realizat câteva fotografii în locații iconice, folosite în filmul lui Brigitte Bardot,  cu renumita Bardot, ”Și Dumnezeu… a creat femeia”, cel care a transformat-o într-un sex-simbol  și un etalon al feminității.

Fanii vedetei din România au observat asemănările de look prin mesaje pe pagina acesteia de socializare. ”Eu sunt fan Brigitte Bardot. O ador și pe Sophia Loren. Când am ajuns pe plajă în Saint Tropez, știam că acolo a pozat și Brigitte pentru filmul ”Și Dumnezeu… a creat femeia”. Am folosit titlul ca descriere pentru pozele mele de pe plajă. Am avut parte de o minivacanță parcă rupta dintr-un film de altădată”, declară Cristina Mihaela.

Citește și

VIDEO/Ovidiu din Brașov a dus la protest ”covrigi pentru frați”. ”Țările devin civilizate când cetățenii se implică”

Citește mai multe despre Brigitte Bardot și Cristina Mihaela Dorobanțu pe Libertatea.

Comentarii