Mergi direct la conținut »
Leonard Doroftei, declarație de dragoste pentru soția lui.  "Îmi cer iertare că te iubesc atât de pătimaș”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Leonard Doroftei, declarație de dragoste pentru soția lui. „Îmi cer iertare că te iubesc atât de pătimaș”

Leonard Doroftei, declarație de dragoste pentru soția lui. Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii Acces Direct, unde au vorbit despre căsnicia lor, ce durează de aproape 20 de ani. Aceștia se iubesc la fel de mult ca la început.

„Am fost un băiat de cartier, tatăl meu a murit când eu ave 6 ani. La vremea în care au început anturajele eu m-am apucat de box, găsisem ceva care m-a ridicat. La primul meci a venit toata clasa mea, i-am ridicat pe toți în picioare, ca la filme”, a spus Leonard Doroftei, la „Acces Direct”.

Leonard și Monica au împreună trei copii și o căsnicie frumoasă. „Aveam 20 de ani, iar iar 16. La prima întâlnire a noastră era și tatăl ei. Am avut lipici la tatăl ei, am avut vrăjeală, i-am intrat la suflet. A fost dragoste la prima vedere. am scos-o la prăjitură și n-a mâncat nimic, cred că de emoții. Îmi cer iertare că te iubesc atât de pătimaș, Monica.”, a spus Leonard Doroftei .

„Mă enervează că nu face curat, își lasă șosetele prin toată casa. Încă n-a dispărut pasiunea, ca în alte cupluri.”, a spus Monica.

Citește și

Cauza morții lui Cristian Țopescu. Fostul comentator sportiv a suferit un stop cardio respirator iresuscitabil

 

Close
Închide
  Close