Mergi direct la conținut »
Liam Neeson susține că nu este rasist, după ce a declarat că a vrut să ucidă o persoană de culoare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liam Neeson susține că nu este rasist, după ce a declarat că a vrut să ucidă o persoană de culoare

Liam Neeson susține că nu este rasist, după ce a declarat că a vrut să ucidă o persoană de culoare

Actorul Liam Neeson a negat, marți, că este rasist, după ce a declarat într-un interviu că a vrut să ucidă, la un moment dat, un om de culoare pentru a răzbuna un viol comis asupra unei persoane apropiate.

Actorul a declarat, luni, că, în urmă cu 40 de ani, a fost o perioadă în care a mers pe străzi în zonele frecventate de persoanele de culoare, înarmat cu o bâtă, pentru a ucide pe cineva, cu scopul de a răzbuna trauma unei prietene din anturajul său, femeia fiind violată de un bărbat de culoare, scrie BBC.

În urma declarațiilor sale, Liam Neeson a fost acuzat de rasism. El a răspuns, marți dimineață acestor acuzații.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Good Morning America” de pe postul ABC, actorul a spus: „Nu sunt rasist! Dacă ea ar fi spus un irlandez sau un scoțian sau un britanic sau un lituanian aș fi avut – știu că aș fi avut – aceeași reacție”.


CITEȘTE ȘI: Tânăra moartă în Germania după cinci ani de comă va fi înmormântată în satul natal. Familia a primit un ajutor de urgență de 1.000 de lei


 

Close
Închide
  Close