Mergi direct la conținut »
Liviu Arteni este de negăsit după moartea Israelei Vodovoz. Se pare că acesta și-ar fi schimbat numele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Arteni este de negăsit după moartea Israelei Vodovoz. Se pare că acesta și-ar fi schimbat numele

Liviu Arteni este de negăsit după moartea Israelei Vodovoz. Se pare că acesta și-ar fi schimbat numele

Liviu Arteni este de negăsit după moartea Israelei Vodovoz. Deși cei doi s-au despărțit de ceva timp, aceștia nu au divorțat oficial. Se pare că bărbatul și-ar fi schimbat și numele între timp.

De Livia Lixandru,

 Liviu Arteni, fostul soţ al Israelei Vodovan, este de negăsit. Se pare că bărbatul şi-ar fi schimbat numele, scrie  observator.tv.

Echipajul de poliţie va rămâne la uşa apartamentului Israelei Vodovan, până când copiii femeii vor ajunge în ţară. Israela a fost găsită moartă, în locuinţa ei, după ce timp de câteva zile, nimeni nu mai ştia nimic de ea.  “Fiul spiritual” al Israelei a vorbit despre ultimele momente din viaţa acesteia. “Am vorbit acum o săptămână cu ea și mi-a spus că se simțea mai rău și de aceea nu ieșea din casă. Se simțea din ce în ce mai rău. Am vrut să mă duc în vizită, dar mi-a zis că nu primește pe nimeni din cauza energiilor. Făcea un tratament în care doctorul i-a spus să nu aibă tangențe cu nimeni, în casă”, a declarat Cristi Pietricică.

Citește și

EXCLUSIV/ Fosta gimnastă Monica Roșu face, la 30 de ani, ce nu avea voie în copilărie!

Close
Închide
  Close