MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

EXCLUSIV. Liviu Vârciu pune ban pe ban ca să-și termine vila. A făcut economie… de-o vacanță

Distribuie

Liviu Vârciu filmează pe rupte în această perioadă, fără pauză, și aproape toți banii câștigați îi investește în casa sa din Băneasa.

liviu varciu casa

Liviu Vârciu își dorește să se mute cât mai repede în vila pe care și-o construiește în Băneasa. Motiv pentru care ar face orice să-și vadă visul cu ochii. Actorul a fost nevoit să întrerupă pentru o perioadă lucrările, dar odată ce și-a refăcut conturile din bancă, s-a pus pe treabă. Muncitorii lucrează în ritm rapid, iar Vârciu îi supraveghează atunci când timpul îi permite. Mai mult, pentru a reuși să-și termine vila cu două etaje, care speră să iasă așa cum și-a dorit, artistul a decis să muncească non-stop și să renunțe la vacanța de vară.

”Până în decembrie filmez, nu am timp de nimic. Am reînceput lucrările să termin casa. Am avut vacanță doar o săptămână, dar nu am fost plecat nicăieri”, ne-a spus artistul.

Liviu Vârciu a adăugat și că se va gândi să găsească persoana potrivită, abia după ce-și va termina vila, asta și pentru că își dorește ca singura femeie care o să-i calce pragul casei să fie viitoarea lui soție.

CITESTE SI: Liviu Vârciu, naș de botez. „Niciodată nu m-am simțit așa

Citește mai multe despre casa și vila pe Libertatea.

Comentarii