MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

Liviu Vârciu DESCHIDE CAMERA COMORILOR | VIDEO

Distribuie

El va prezenta noul show ”Deschide Camera Comorilor!”, o combinaţie explozivă de întrebări care testează cunoştinţele, curse contra-cronometru şi premii uriaşe.
Răbdarea, inteligenţa, viteza de reacţie, eficienta în echipă sunt calităţile care pot face din concurenţi strategi perfecţi şi câştigători ai ”Camerei Comorilor”. Participanţii trebuie să dovedească faptul că ştiu să îşi coordoneze perfect fiecare ”mutare”, fizică sau mentală, pentru a obţine cât mai multe premii.
În fiecare ediţie, trei cupluri vor intra în concurs (prieteni, vecini, colegi, membri ai familiei), dintre care unul având în componenţă o vedetă însoţită de un prieten sau o rudă apropiată. Perechile vor trebui să parcurgă nouă runde de întrebări, fiecare răspuns corect echivalând cu un anumit timp petrecut în Camera Comorilor, locul de unde concurenţii pot pleca cu premii consistente – gadgeturi, televizoare, electrocasnice, chiar şi cu o maşină. Obiectele trebuie scoase rapid din Camera înainte că uşile să se închidă.
”Imaginează-ţi o încăpere spaţioasă, în care n-ai loc să arunci un ac de atâtea premii. Teoretic, poţi să iei orice de acolo şi oricât de mult. Dar, dacă nu-ţi calculezi corect timpul, degeaba. Uşile s-au închis şi echipa a pierdut tot! În niciun concurs de televiziune, timpul nu a fost atât de valoros că acum, şi niciodată până acum o uşa închisă în nas nu a generat atât de mult spectacol şi atâta suspans”, a spus Liviu Varciu.
Un membru al echipei va răspunde la o întrebare de cultură generală cu patru opţiuni de răspuns. Dacă alege varianta corectă, Camera Comorilor se va deschide, iar coechipierul său va putea începe să colecteze cât mai multe premii, în funcţie de timpul acordat pentru fiecare întrebare.  El poate alege între două categorii de câştiguri: cele pe care le poate lua imediat sau cele care necesită o provocare mai complexă decât simplă colectare. Întrebarea „Cheia Comorii” reprezintă ultima provocare din joc şi etapă finală. Concurentul din Arena Camera Comorilor, cel responsabil cu proba de viteză şi forţă, se alătură concurentului din Arena Trivia, responsabilul cu răspunsurile la întrebările de cultură generală, pentru răspunsul final care le poate aduce întreg conţinutul Camerei Comorilor.
”Deschide Camera Comorilor” este un format de televiziune internaţional de succes, ”Raid the Cage”, produs de Sony Pictures Television. Show-ul a cucerit telespectatorii din Grecia, Israel,  Turcia, China, Rusia şi Argentina. Datorită succesului sau, formatul ”Raid the cage” a mai fost vândut în Peru, Scandinavia, Irlanda şi Spania. În Israel, ţară de origine a formatului, ”Raid the Cage” a înregistrat rezultate incredibile, prima ediţie a show-ului obţinând o cota de piaţă de 45.1%, pe targetul Naţional. În plus, televiziunea care difuzează emisiunea a comandat un al doilea sezon după ce primul a crescut media slotului cu 42%.
 

Comentarii