Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Cea mai mare problemă a lui Liviu Vârciu în rolul de tată. „Nu sunt genul care să facă asta. Sper să fie cineva prin preajmă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Cea mai mare problemă a lui Liviu Vârciu în rolul de tată. „Nu sunt genul care să facă asta. Sper să fie cineva prin preajmă”

De când s-a născut micuța sa, Liviu Vârciu și-a luat în serios rolul de tată. Actorul i-a dat numele lui fetiței sale și s-a ocupat de externarea bebelușei. El a avut ceva de umblat pentru a-i face actele micuței, dat fiind faptul că nu este căsătorit cu mama fetiţei, Anda Călin.

De Ana Maria Păsat,

Liviu Vârciu a devenit tată în urmă cu câteva zile și se bucură din plin că are ocazia să fie alături de bebelușa sa.

Liviu Vârciu i-a dat numele lui fetiței sale, când a înregistrat-o, iar mama lui abia așteaptă să-și crească nepoata. De când s-a născut micuța sa, actorul a stat mai mult pe la spital, dar nu și-a neglijat nici cealaltă fiică mai mare, Carmina, care acum locuiește cu el. Vârciu s-a ocupat ca, pe perioada spitalizării, fetelor sale să nu le lipsească nimic, a avut grijă și de Anda Călin, partenera sa, și s-a ocupat de tot ceea ce a fost necesar pentru externarea bebelușei, care s-a produs ieri, în jurul prânzului.

S-a documentat de la prieteni

Liviu Vârciu s-a interesat despre îngrijirea unui nou-născut încă dinainte să devină tată. El a vorbit pe această temă cu amicii săi, care deja au copii mici, dar a cerut și sfaturi de specialitate. Apoi, a mers la cumpărături și a cumpărat din timp tot ceea ce este necesar pentru un bebeluș. I-a luat cărucior, sterilizator, umidificator, dar și o grămadă de hăinuțe și jucării pentru bebeluși. Pătuțul a fost oferit cadou din partea nașilor care o vor boteza pe micuță.

Nu vrea să schimbe scutece

Actorul are însă și o mică problemă: nu se vede schimbând scutece!

“Nu sunt genul care să facă asta. Dacă va fi vreun caz problematic, în situația în care voi rămâne singur cu fetița mea, atunci o voi schimba, dacă nu, sper să fie cineva prin preajmă, să o schimbe”, a spus acesta.


Cei mai importanți scriitori care au publicat în Playboy pe parcursul vieții lui Hugh Hefner

Close
Închide
  Close