De Livia Lixandru,

Liviu Vârciu se transformă Carla’s Dreams pe scena de la „Te cunosc de undeva!”. Alex Vasilache va încerca un nou travesti și o va imita pe Aretha Franklin, pe care revista Rolling Stone a clasat-o pe primul loc în topul celor mai buni cântăreți din toate timpurile, Ruby va interpreta „Unde e Târgoviștea?”, transformată în Ileana Sărăroiu, și va cânta pentru prima dată cu taraf, în timp ce mezinul Cuza va imita o italiancă ale cărei mișcări de dans au făcut istorie chiar și la „Te cunosc de undeva!” – Rafaella Carra.

Liviu Vârciu e Carla's Dreams. Artistul face spectacol la Te cunosc de undeva!

Surprizele se țin lanț în emisiune. Bianca Sârbu va avea de dus la bun sfârșit un travesti foarte greu, transformată în muzicianul american Usher, Biu Marquetti va trebui să fie îndrăzneață precum Delia în videoclipul piesei „1234 (Unde dragoste nu e)”, în vreme ce Anda Adam va fi pentru o seară Katy Perry și va veni pe scena show-ului cu… parașuta. La rândul său, Max Dragomir va face un spectacol total, transformat în Bruno Mars, în timp ce Sore va fi Pepe și va beneficia de un „corp de balet” absolut special.

În deschiderea galei, pe scenă vor urca Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, care vor cânta alături de Mario Fresh și Lino, doi tineri interpreți de a căror carieră muzicală au grijă Alex Velea si Antonia.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă