Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu și fiica lui s-au tatuat. Carmina  și-a îndeplinit o mare dorință
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Vârciu și fiica lui s-au tatuat. Carmina și-a îndeplinit o mare dorință

Liviu Vârciu și fiica lui s-au tatuat. Carmina și-a îndeplinit o mare dorință

Liviu Vârciu și fiica lui s-au tatuat, lar Dj. Wanda s-a ocupat ca totul să iasă perfect, mai ales că vedeta are și un salon de tatuaje, deschis în urmă cu ceva timp.

Liviu Vârciu și-a anunțat prietenii de pe rețelele de socializare ce face și  a mărturisit că fiica lui a reușit să îl convingă să facă acest pas.

Sunt pe cale să fac ceva ce 2% din părinții din România ar face. Își duc fata să se tatueze. (…) Maamă, ai tatuaaaj”, spune Liviu Vârciu, după ce Carmina i-a arătat tatuajul. Liviu și Carmina au o relație specială. Cei doi se înțelef foarte bine și petrec mult timp unul cu celălalt. Carmina, fiica lui Liviu Vârciu din relația pe care acesta o are dintr-o relație cu Amy Teiceanu, a împlinit 15 ani.

Citește și

În ciuda faptului că Guvernul Dăncilă ascunde adevărul, informațiile din Libertatea de ieri se confirmă: încă 140.000 de porci vor fi omorâți la cea mai mare fermă din țară!

 

Close
Închide
  Close