MENIU CAUTĂ
23 Mar. 2011 14:35

Liz Taylor a fost căsătorită de opt ori

DistribuiePrimul soţ al lui Taylor a fost moştenitorul lanţului hotelier Hilton, Conrad „Nicky' Hilton (foto sus). Ei s-au căsătorit în 1950 şi au divorţat un an mai târziu.
 


Actriţa și-a mai încercat o dată norocul căsătorindu-se cu actorul britanic Michael Wilding (foto sus), în 1952, dar a divorțat de acesta în 1957.

A urmat apoi Mike Todd (foto sus), un producător american de teatru, însă căsătoria nu a durat mai puțin de un an, între 2 februarie 1957 şi 22 martie 1958. Spre deosebire de primele căsnicii, aceasta s-a sfârşit deoarece Mike a decedat într-un accident de avion. Se pare că şi Liz ar fi trebui să îl însoţească pe Todd în acea călătorie, dar a renunţat din cauza faptului că nu se simțea foarte bine.

După un an de doliu, ţinut de Taylor după soţul său, actriţa nu a spus „Nu' când Eddie Fisher (foto sus) a cerut-o de soţie. Pentru a se însura cu Liz, de care era îndrăgostit la nebunie, a divorţat de Debbie Reynolds. Pasiunea dintre cei doi, mistuitoare, aşa cum scriau ziarele vremii, nu a durat la nesfârşit pentru că, după doar cinci ani, la 6 martie 1964, s-a pronunţat divorţul.Gurile rele spuneau că motivul divorţului de Fisher a fost faptul că superba actriță s-ar fi îndrăgostit de Richard Burton (foto sus). Şi se pare că zvonurile nu au fost în zadar, de vreme ce, la doar nouă zile de la declararea încetării căsătoriei, Liz a spus din nou „Da', în faţa ofiţerului Stării Civile din Montreal, Canada, la 15 martie 1964. Cel care a convins-o de această dată a fost marea iubire a divei, actorul Richard Burton. Primul mariaj dintre cei doi a durat fix zece ani până în iunie 1974. După un an de pauză, cei doi s-au recăsătorit. De data aceasta, legătura celor două mari staruri nu a depăşit graniţele unui an calendaristic (10 octombrie 1975 – 29 iulie 1976).
 
Al şaselea soţ al alintatei Hollywoodului a fost, de data aceasta, nu un actor sau un producător, ci un politician. John Warner (foto sus), avocat, fost ministru al Apărării Navale şi senator american. Mult mai cuminte decât în celelalte căsnicii, Liz a rezistat timp de şase ani. Dacă Taylor a rostit „Da', pentru începerea căsătoriei cu Warner la data de 4 decembrie 1976, nu a ezitat să spună acelaşi „Da', la 7 noiembrie 1982, în faţa judecătorului care a pronunţat divorţul.
 

Liz și-a petrecut anii '80 nemăritată, iar la începutul anilor 90,actrița a devenit doamna Larry Fortensky (foto sus). Cei doi s-au cunoscut într-un centru de reabilitare după consumul de alcool. Nimeni nu şi-ar fi imaginat că un bărbat în vârstă de 39 de ani, muncitor în construcţii va fi în stare să o determine pe Liz, care avea deja 59 de ani, să îi devină soţie. Nunta celor doi a fost oficiată, la 6 octombrie 1991, pe domeniul Neverland, deţinut de prietenul ei Michael Jackson. Relaţia a durat doar cinci ani, cei doi separându-se oficial la 31 octombrie 1996.

În ultimii trei ani de viață, actrița a fost logodită cu impresarul Jason Winters (foto sus), 49 de ani.

Comentarii