Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lora, gonită din Turcia de uraganul Zorba. A avut vreme extremă în vacanță: 3 zile de vară, 3 de iarnă

Lora, gonită din Turcia de uraganul Zorba. A avut vreme extremă în vacanță: 3 zile de vară, 3 de iarnă

Vacanța de vară a venit... toamna pentru Lora. Cântăreața a avut agenda plină în sezonul cald și nu a reușit sub nici o formă să-și ia liber ca să se relaxeze, așa că abia la sfârșitul lunii septembrie a plecat în primul concediu din 2018. Desigur, cu iubitul și managerul ei, Ionuț Ghenu.

De Ana Maria Marinescu,

 Vedeta a ales un complex cu servicii all-inclusive din Turcia, ca să fie răsfățată, după tot efortul depus. Serviciile au fost ireproșabile, nu însă și vremea! În numai 6 zile, Lora și Ionuț au trecut de la foarte cald la foarte frig. „A fost prima vacanță de anul acesta, am fost doar noi doi. Am avut trei zile de vară și trei de iarnă! Ne-am deconectat complet, n-am folosit telefoanele prea mult și ne-am simțit foarte bine”, a spus cântăreața.

Le-a pus capac însă uraganul Zorba. Imediat ce vremea s-a stricat, autoritățile din Alacati – destinația de lux aleasă de Lora, o stațiune numită adesea Saint Tropezul de pe țărmul Mării Mediteraneene – au anunțat că furtuna va lovi zona, iar cei doi au ales să plece de urgență.

A uitat de grija siluetei: „Am mâncat caracatițe și o mulțime de dulciuri”

În zilele petrecute în Turcia, Lora, pe numele ei real Laura Petrescu, și-a permis mici abateri de la regimul datorită căruia afișează, la 36 de ani, o siluetă impecabilă. „Am mâncat toate caracatițele din Turcia, fără exagerare, și am încercat o mulțime de dulciuri pentru că nu m-am putut abține. Erau foarte bune și nu puteai să treci pe lângă ele. Cum ai putea refuza un mousse de ciocolată?”, s-a justificat ea.

În ce privește cariera, cântăreața nu stă deloc rău în topurile de specialitate și e prezentă la radio cu trei piese, lansate recent: „Cinci”, „Dor să te ador” și „Până în rai”. „Planuri sunt, mă pregătesc de noi lansări muzicale, ca să pot încheia acest an frumos, la fel cum a început”, ne-a mărturisit ea.

Close
Închide
  Close