Mergi direct la conținut »
Lora a răbufnit după ce Dan Badea a zis că l-a înșelat. “Vânători de zestre care…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lora a răbufnit după ce Dan Badea a zis că l-a înșelat. “Vânători de zestre care…”

Lora a răbufnit după ce Dan Badea a zis că l-a înșelat. “Vânători de zestre care…”

De Livia Lixandru,

Lora a răbufnit după ce Dan Badea a zis că l-a înșelat, pe vremea când cei doi erau căsătoriți. Artista a postat pe contul de socializare, un mesaj dur, ce lasă să se înțeleagă că este dedicat fostului soț.

Lora a răbufnit după ce Dan Badea a zis că l-a înșelat cu impresarul. Artista a făcut public un mesaj cu subînțeles. ”Oamenii răi şi frustraţi, leneşi şi buni de nimic, amatori, vânători de zestre şi care aruncă cu mizerii”, a scris Lora pe una dintre rețelele de socializare.

Lora a răbufnit după ce Dan Badea a zis că l-a înșelat. “Vânători de zestre care…”

Lora a răbufnit după ce Dan Badea a zis că l-a înșelat, la aproape 3 ani de la despărțire

”Cred că este vorba de fostul soț”, a comentat un fan de-al Lorei. Alături de mesaj, cântăreața a publicat șo o fotografie cu mesajul: ”Nu mai faceți celebri oamenii proști”. Înainte de a face pasul cel mare alături de Mădălina, Dan Badea, fostul soț al Lorei a făcut declarații incredibile. „Nu mi-e teamă deloc să fac din nou acest pas. Nu o să am moment de stand up la nuntă. Eu nu o să spun nimic, doar dacă se îmbată Bordea”, a mai spus Dan Badea. „Nu mi-e teamă că voi fi înşelat din nou”, a adăugat comediantul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Cântăreața a bifat al doilea an consecutiv în care a stat departe de doctor pe 31 decembrie.  În trecut, Lora apela la servicii medicale pentru a reuși să facă față maratonului de concerte programat în noaptea dintre ani. Deși vocea nu i-a jucat niciodată feste, blonda recunoaște că și-a făcut mereu probleme legate de epuizarea inevitabilă din acea noapte, așa că își făcuse obiceiul ca în ultima zi din an să își viziteze de urgență medicul.

Close
Închide
  Close