MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2011 11:07

Lucian Colareza, noua voce care cântă cu rapp-erii de la BUG Mafia

Distribuie

De-a lungul timpului, "tăticii" rap-ului românesc ne-au obișnuit cu colaborări "cheie"cum ar fi cea cu Loredana, Cătălina Toma, Bodo și mulți alții. Ei bine, de această dată băieții au ales un nume nou, care a venit împreună cu o schimbare interesantă de sound: Lucian Colareza.
Piesa pentru care a fost cooptat Lucian se numește "Când trandafirii mor" și a strâns cele mai multe vizualizări de pe noul album, aproape 5 milioane în doar 3 luni.

Lucian Colareza are doar 23 de ani și vine din Constanța, stilul muzical abordat de el avându-și rădăcinile în muzică lui David Bisbal, Luis Miguel și Alejandro Sanz. Își dorește să-și construiască, pas cu pas, o carieră în muzică și, drept urmare, a lansat primul său single intitulat 'Aventura', ce a fost semnat deja la câteva case de discuri foarte importante din afara țării și e în curs de promovare, fiind compus și produs de un nume care se face tot mai auzit pe piață muzicală, Cătălin Dascălu.

„Nu aș vrea să ajung vedetă peste noapte, vreau să-mi construiesc carieră încet și sigur pentru că mi se pare mai durabil așa…Dacă ajungi foarte sus din prima e foarte ușor să aluneci și să căzi foarte repede.Am muncit enorm încă de mic în sală de repetiții, la ore de canto și în festivaluri importante de muzică și știu că visul meu va deveni realitate în curând…” ne-a declarat Lucian.
Ascultă aici piesa lui Lucian, 'Aventura'.

Ascultă piesa celor de la BUG Mafia cu Lucian:

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii