Mergi direct la conținut »
Luptătorul Sandu Lungu, la "Dansez printre stele". Dă ringul de lupte pe cel de dans
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Luptătorul Sandu Lungu, la "Dansez printre stele". Dă ringul de lupte pe cel de dans

Luptătorul Sandu Lungu, la „Dansez printre stele”. Dă ringul de lupte pe cel de dans

Luptătorul Sandu Lungu, la "Dansez printre stele".Acesta își demonstrează calitățile de dansator la noul show de la Pro TV.

De Dana Aramă,

Luptătorul de MMA (Mixed Martial Arts) este cel de-al doilea concurent al show-ului, care va fi prezentat de Mihaela Rădulescu și Cabral și în care 12 perechi, formate din celebrități și dansatori profesioniști, vor surprinde telespectatorii cu stiluri de dans fabuloase și cu creativitatea lor.
Despre această nouă experiență și cum crede că se va descurca în competiția de dans, Sandu Lungu a declarat:

”Cred că participarea mea la un show de dans va fi un șoc, pentru că eu am evitat întotdeauna dansurile, până și la nunți sau la petreceri. Dar de ceea ce mi-a fost frică, nu am scăpat. Nu știu cum vor vedea oamenii lucrul acesta, mă gândesc că va fi puțin ciudat. Ditamai bestia să danseze. O să fie o provocare uriașă pentru mine.

Am cerut păreri și toată lumea m-a încurajat să fac acest pas și, până la urmă, e altceva, e ceva ce nu am mai făcut și atunci, de ce nu?

Nu mă aștept să fiu cel mai bun, un dansator extraordinar, dar promit că o să dau tot ce pot. O să mă concentrez, o să exersez, și, repetând voi progresa și voi obține rezultatul dorit. Eu practic un sport dur, iar aici voi avea nevoie de multă finețe și delicatețe. Vom vedea în curând dacă voi avea aceste calități”.

 

Luptătorul Sandu Lungu, la „Dansez printre stele”: Al doilea concurent după Marius Manole

 

Sandu Lungu este cel de-al doilea concurent care va participa la emisiunea „Dansez printre stele”, după actorul Marius Manole.

Orice, dar nu opriți corăbiile cu sclavi! PAH, comentariu acid față de modul în care statul gestionează migrația muncitorilor români în timpul pandemiei
Recomandări

Orice, dar nu opriți corăbiile cu sclavi! PAH, comentariu acid față de modul în care statul gestionează migrația muncitorilor români în timpul pandemiei

 

Sandu Lungu este unul dintre cei mai buni luptători din România, cu un palmares important în domeniu și, totodată, o prezență inedită în ringul de dans. Și-a început cariera în anul 1991 practicând judo, sport pentru care a câștigat mai multe turnee naționale și europene, iar în 1994 a obținut cea mai mare performanță din istoria judo-ului masculin românesc, ieșind campion mondial la categoria sub 20 de ani.

Deși a avut performanțe importante în judo, Sandu a devenit cunoscut la nivel mondial după ce a luptat în competițiile MMA. După victorii obținute în judo și kickboxing, sportivul a făcut o schimbare la 40 de ani și a decis să înceapă luptele în cușcă, obținând și aici victorii importante.

 

Close
Închide
  Close