Mergi direct la conținut »
Mădălin Ionescu vorbește în revista Viva! despre viața de casnic: „Perioada asta e fabuloasă pentru mine”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mădălin Ionescu vorbește în revista Viva! despre viața de casnic: „Perioada asta e fabuloasă pentru mine”

Mădălin Ionescu vorbește în revista Viva! despre viața de casnic: „Perioada asta e fabuloasă pentru mine”

Mădălin Ionescu despre viața de casnic: îi place la nebunie! N-ai fi zis că un workaholic declarat poate spune asta, însă de când a renunțat la emisiunea de la Kanal D pentru a sta acasă cu familia lui, fostul prezentator TV e cel mai fericit soț și tată din lume. Revista Viva! a fost acasă la Mădălin și la Cristina Șișcanu, iar în noul număr, care este de azi pe piață, găsiți interviul complet cu cei doi.

După 16 ani de televiziune, Mădălin Ionescu a decis să ia o pauză, pentru a petrece timp cu familia sa, care de cinci luni are o nouă membră, pe nume Petra. Cum arată viața unui tătic implicat și a soției sale, tot mai cunoscută publicului, de când o fotografie cu ea alăptând a stârnit atâtea controverse?

Cristina Siscanu alapteaza

Cristina Șișcanu n-are probleme să alăpteze în public

Mădălin Ionescu despre viața de casnic: «E ideal să stai cu copiii, e incredibil să stai cu un bebeluș în fiecare zi»

“Perioada asta e fabuloasă pentru mine. E ideal să stai cu copiii, e incredibil să stai cu un bebeluș în fiecare zi, să îi urmărești reacțiile, să privești lumea prin ochii lui, să descoperi un univers pe care l-ai pierdut sau pe care nu l-ai cunoscut niciodată. Între copiii mei e o diferență mare de vârstă și, deși i-am crescut și pe ceilalți doi și am fost foarte implicat, Petra a avut privilegiul să stau cu ea non-stop după ce s-a născut. Este foarte echilibrată emoțional și foarte puțini copii au privilegiul ăsta, mai ales într-o țară ca România, cu realități economice atât de crunte, să stea ambii părinți cu ei în primele luni de viață”, spune Mădălin în interviul acordat revistei Viva!.

coperta Viva

În noul număr al revistei este interviul complet cu Mădălin și Cristina, dar și un interviu cu Gina Pistol despre viața ei amoroasă

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus
Recomandări

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

 

Cristina vrea să se apuce serios de sport, ca să slăbească

Cristina, soția lui, încă se luptă să scape de kilogramele pe care le-a luat în timpul sarcinii. Așa că-și roagă mama să nu mai aducă bunătăți, când vine pe la ei. “Când vine mama, îi zic să nu ne aducă dulciuri prea multe, mai ales acum, că mai am de dat 8 kilograme jos. M-am îngrășat foarte mult în sarcină, 25 de kilograme, pentru că în primul trimestru am avut grețuri, iar în trimestrul II m-am relaxat și am înfulecat foitaje, nebunii… Și la 1 noaptea, când venea Mădălin de la serviciu târziu, mâncam! A fost o perioadă foarte frumoasă trimestrul II, dar mi-am zis că, dacă mai fac un copil, o să fiu mai atentă la aspectul acesta. Am slăbit, ce-i drept, 16 kilograme nefăcând nimic, dar acum vreau să încep să fac sport mai serios”, a recunoscut ea.

Va alăpta cât va fi nevoie. Petra refuză biberonul!

Inițial, Cristina își propusese să o alăpteze pe micuța Petra vreme de șase luni, dar acum spune că o să o facă atât cât îi va cere copilul. “O alăptez exclusiv. I-am dat din biberon lapte de vreo două ori, dar, în ultima vreme, când am plecat și i-am lăsat biberon, a refuzat să mănânce. Nici suzetă nu vrea. Am reușit să îi fac două poze cu o suzetă în guriță, după care a scuipat-o. Acum mai plec o oră, două, când doarme ea, sau dacă nu, plecăm cu ea”, a explicat proaspăta mămică.


O româncă va deveni prima doamnă a Cataloniei, dacă provincia își va câștiga independența! Cum arată vasluianca Marcela Topor, soția președintelui Cataloniei


 

Close
Închide
  Close