Mergi direct la conținut »
Mădălin Ionescu s-a îngrășat 10 kilograme în aproape doi ani. “Cum am reușit?”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mădălin Ionescu s-a îngrășat 10 kilograme în aproape doi ani. “Cum am reușit?”

Mădălin Ionescu s-a îngrășat 10 kilograme în aproape doi ani. “Cum am reușit?”

Mădălin Ionescu s-a îngrășat 10 kilograme în aproape doi ani. Realizatorul tv a dezvăluit acest  lucru, după ce soția lui a publicxat mai multe imagini realizate în vacanța petrecută în urmă cu câțiva ani,  în Praga.

De Livia Lixandru,

Cristina Șișcanu a făcut publice mai multe imagini surprinse în vacanţa din Praga, pe care au avut-o în 2010. Şi Mădălin Ionescu a postat o imagine pe contul personal de socializare. Acesta s-a declarat supărat, însă, și a promis că ia măsuri.

Mădălin Ionescu s-a îngrășat 10 kilograme în aproape doi ani

”Atât de slab? Cum am reuşit să pun 10 kilograme pe mine în nici doi ani? M-am supărat! Gata! De azi mă ”fituiesc”!, a scris el în dreptul fotografiei respective. ”Eşti chipeş, dragule!”, i-a comentat Cristina Șișcanu în dreptul fotografiei. În vara anului trecut, Cristina Șișcanu a stârnit un val de critici la adresa ei, după ce s-a pozat în timp ce își alăpta fetița.

Citește și

EXCLUSIV/Raluca, tânăra ucisă de libian, era pe jumătate oarbă și a luptat enorm să-și împlinească visul. Făcea voluntariat și vorbea patru limbi străine

 

 

Close
Închide
  Close