MENIU CAUTĂ
29 Iun. 2017 18:23

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au botezat fetița. Ce ținută a purtat proaspăta mămică

Distribuie

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au botezat fetița. Micuta Petra a fost creștinată, în zi sfântă, de Sf. Petru si Pavel. Soția prezentatorului tv a postat pe contul de socializare, imagini de la eveniment.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au botezat fetița, pe micuța Petra. Alături de cei doi au fost nașii dar și prieteni apropiați. „Astăzi am creștinat-o pe iubita noastră , Petra Alexandra ! A împlinit doua luni , chiar de praznicul Sfinților Apostoli Petru si Pavel ! Va îmbrățișăm !”,  a scris Mădălin Ionescu în dreptul unei imagini în care apare sărutându-și soția.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au botezat fetița. Primele imagini de la eveniment

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au botezat fetița într-o zi sfântă

Proaspata mămică a pus pe contul de socializare, imagine cu  cristelnița în care a fost scufundata fetița ei, apoi a publicat si o fotografie de familie: Mădalin, Cristina și Petra! Mesajele au curs lanț în mediul virtual. Mădălin Ionescu și soția lui formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi se înțeleg de minune. Recet, Mădălin s-a retras de la Kanal D.

Citește și:


Cine are grijă de averea preotului Cristian Pomohaci, implicat într-un scandal sexual. Mariana Mirea negocia onorariile la spectacolele de muzică populară


 

Citește mai multe despre Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii