De Ana Maria Păsat,

Mădălina Ghenea nu a ascuns faptul că-şi doreşte mulţi copii, dacă se poate chiar zece, ai ei sau adoptaţi. Ba chiar a avut ocazia să exers e z e rolul de mamă în- tr-un film în care a jucat alături de un bebeluş. În urmă cu aproape doi ani, cu ocazia unei vizite în Haiti, olteanca a rămas profund impresionată de viaţa pe care o duc copiii de acolo. Un bebeluş, băieţel, i-a atras atenţia în mod deosebit.
Cum l-a îndrăgit pe loc, s-a oferit să-l ajute necondiţionat. A fost pentru el ca o a doua mamă, căci i-a trimis bani, cadouri şi tot ceea ce avea acesta nevoie. Pentru că a prins drag de el, Mădălina nu s-a lăsat până nu l-a adoptat cu acte pe micuţ. Iar acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva luni. Acum, românca îl poate lua pe Nor la ea acasă sau chiar în vacanţe.
Acest pas a adus cu sine şi o serie de schimbări pe plan profesional, căci fosta iubită a lui Gerard Butler a început să refuze mai multe joburi, spunând că este ocupată cu băieţelul ei. Contactată pe marginea acestui subiect, mama actriţei nu a negat, dar nici nu a dat vreun amănunt.

Gerard Butler, imaginea unui parfum pentru doar 1.500.000 $

După ce olteanca noastră a rupt-o cu sexosul Gerard Butler (foto), acesta pare că preferă să se cufunde în muncă şi acceptă orice i se oferă.

Mai nou, timp de un an, el va fi imaginea unui parfum destinat masculilor. Conform presei din America, onorariul primit de “spartan” ar fi de numai 1,5 milioane de dolari, în timp ce Robert Pattinson, “vampirul” din “Saga Amurg”, a încasat 12 milioane de dolari, pentru că şi-a “închiriat” imaginea pe un an unei case de modă din Franţa.

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni