Mergi direct la conținut »
MAI face glume după penultimul episod din Game of Thrones: ”Pompierii sigur ar fi prelungit filmul cu câteva sezoane”
Entertainment Libertatea > Entertainment > MAI face glume după penultimul episod din Game of Thrones: ”Pompierii sigur ar fi prelungit filmul cu câteva sezoane”

MAI face glume după penultimul episod din Game of Thrones: ”Pompierii sigur ar fi prelungit filmul cu câteva sezoane”

După difuzarea penultimului episod din Game of Thrones, pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a fost postată o fotografie cu pompierii stingând focul unui dragon alături de un mesaj amuzant.

”Știm și de ce realizatorii Game of Thrones au refuzat includerea pompierilor în scenariul filmului. Motivul este unul foarte simplu: King`s Landing ar fi fost și acum în picioare, iar dragonul și Daenerys îmblânziți”, este o parte a mesajului MAI postat pe rețeaua de socializare.

În continuare se arată: ”Cu eficiența lor (7.500 de incendii stinse de la începutul anului și peste 2.200 de vieți salvate!), pompierii sigur ar fi prelungit filmul cu câteva sezoane, ceea ce nu ar fi fost bine având în vedere că rezerva de vin pentru Tyrion s-a terminat!

P.S. Nu fiți ca Tyrion!”.

Mesajul MAI a fost gustat din plin de internauții români care l-au distribuit și comentat de peste 300 de ori în câteva ore.

”Daenerys a zburat cu mult peste viteza legală admisă, kingslanding nu avea autorizație de la pompieri. Clădirile care au căzut erau cu bulină roșie, neizolate de primărie, The mountain a fost operat de un medic italian. Câte amenzi ratate”, a fost unul dintre comentarii, MAI răspunzând: ”I-am dat lui Daenerys amendă. Nu s-a dat jos de pe dragon la trecerea pentru pietoni. Aviz și bicicliștilor”.


Citește și: Filiala PSD Sascut a dus elevi la mitingul de la Iași, iar acum îi învață să mintă că au fost în excursie!

Close
Închide
  Close