Mergi direct la conținut »
Majda a publicat o imagine cu cel mai important bărbat din viața ei. „La mulți ani”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Majda a publicat o imagine cu cel mai important bărbat din viața ei. „La mulți ani”

Majda a publicat o imagine cu cel mai important bărbat din viața ei. „La mulți ani”

Majda își aniversează tatăl, așa că a postat pe contul de socializare un colaj din două imagini, alături de care a scris un mesaj pentru cel mai important bărbat din viața ei.

Majda a făcut publice două fotografii alături de părintele ei, una din copilărie, iar alta ceva mai actuală. Cu zâmbetul pe buze, Majda a rememorat cu drag clipele petrecute alături de tatăl său, în ziua aniversării.

„La mulți ani pentru cel mai important bărbat din viața mea! #tata #❤️”, a scris Majda Aboulumosha, pe Facebook. La începutul lunii martie, Majda a avut probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital.

Cristi Brancu a explicat ce se întâmplă cu Majda și de ce nu este prezentă alături de el în emisiune. „Majda din păcate nu poate să intre, este într-o stare de sănătate xtrem de delicată. Au venit oamenii de la ambulanţă, trebuie să meargă la spital, este mai bine acum, îi urăm sănătate şi cu siguranţă îi va fi bine”, a spus Cristi Brancu la „Agenţia Vip”.

Citește și

Ziua Păcălelilor în showbiz! Vedete care „și-a furat-o” de 1 aprilie: Florin Chilian – anunțat că va fi tată, Victor Slav – concediat!

 

Close
Închide
  Close