Mergi direct la conținut »
Majda, declarație de dragoste pentru noul iubit. “Doar te "murdărești" de ceva experiență”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Majda, declarație de dragoste pentru noul iubit. “Doar te "murdărești" de ceva experiență”

Majda, declarație de dragoste pentru noul iubit. “Doar te „murdărești” de ceva experiență”

 Majda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor până acum. Mulatra a postat o imagine pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj de dragoste.

Majda a publicat o fotografie în care apare alături de iubitul ei. În descrierea acesteia a scris conversația pe care au avut-o.

„Iubire… – Da. – Vezi că te-ai murdărit de făină pe barbă ? – De unde, iubirea mea?! ? Aaa .. că am albit ? – Pai atunci să te murdărești mai des că îți stă bine rău ❤️ Anii nu te albesc, nu te îmbătrânesc, doar te „murdărești” de ceva experiență. ? Niște haioși domne’ ? #haiosii”, a scris Majda pe pagina ei.

Majda Aboulumosha trece printr-o perioadă extrem de bună, din toate punctele de vedere. Viața sa s-a schimbat mult în bine, asta după ce a trecut printr-un divorț dureros, de tatăl fetiței sale, cântăreţul J. Yolo

Citește și

Românul care a revoluționat drepturile LGBT vrea în Parlamentul European. ”Să schimbăm și alte tradiții românești: violența domestică și statul patriarhal”

Close
Închide
  Close