Mergi direct la conținut »
Majda a prezentat singură emisiunea “Agenția Vip”. Ce s-a întâmplat cu Cristi Brancu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Majda a prezentat singură emisiunea “Agenția Vip”. Ce s-a întâmplat cu Cristi Brancu

Majda a prezentat singură emisiunea “Agenția Vip”. Ce s-a întâmplat cu Cristi Brancu

Majda și-a făcut apariția singură în platoul emisiunii "Agenția Vip", Cristi Brancu, fiind plecat împreună cu soția lui în Franța. Realizatorul tv a povestit în direct prin Skipe, care este motivul pentru care și-a lăsat colega singură.

„Te-am lăsat singură dintr-un motiv unic, se poate întâmpla o dată în viață, pentru că cel mai faimos brand de modă din Franța ne-a făcut o invitație, au fost doar trei invitați pentru trei persoane din România. E singura seară în care vei sta la biroul meu. A fost o zi foarte frumoasă, am văzut unde va avea loc evenimentul. O să avem mâine un exces de bagaje pentru că am luat o mulțime de jucării pentru Tudor” a spus celebrul prezentator, Cristi Brancu.

„Împlinim 10 ani de când ne-am căsătorit și am primit ceva foarte frumos, iar asta e semn de maximă bucurie și de împlinire. Noi ne-am cunoscut în Antenă, am fost invitată la emisiunea lui Cristi și ne-am îndrăgostit și eu și el” a povestit și soția lui, Oana Turcu.

Citește și

Marina Voica, apariție inedită la lansarea propriei cărți: «Servesc țara!»

Mărturii șocante la tribunal în cazul Secureanu: „Eram sclavi pe plantație! O doctoriță a fost înjurată de morți după ce îi murise mama”

 

Close
Închide
  Close