Mergi direct la conținut »
Mama Antoniei a dezvăluit secretul bunei relații cu Alex Velea: "Suntem amici, ne scriem, ne spunem «Te iubesc»"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mama Antoniei a dezvăluit secretul bunei relații cu Alex Velea: "Suntem amici, ne scriem, ne spunem «Te iubesc»"

Mama Antoniei a dezvăluit secretul bunei relații cu Alex Velea: „Suntem amici, ne scriem, ne spunem «Te iubesc»”

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, chiar dacă deocamdată nu sunt căsătoriți, artista fiind în proces de divorț cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano. Mai mult, cântărețul se înțelege excelent și cu soacra, secretul acestei relații armonioase fiindu-ne dezvăluit de mama Antoniei, Denise Iacobescu.

Alex Velea și Denise Iacobescu au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt și nu este doar de fațadă. Artistul și mama Antoniei au găsit de la început calea de mijloc pentru a nu exista rupturi în familie.

Denise este o mamă și o bunică foarte cool, în pas cu moda, dar și cu tehnologia, este blogger și stăpânește foarte bine rețelele sociale. Este la curent cu postările fiicei sale, dar și cu ale lui Alex, fiind activă pe internet.

„Nu am simțit niciodată chestia asta de soacră și ginere, nu, nu îmi place ideea. Suntem amici, ne scriem pe instagram, ne spunem «Te iubesc!» , «Și eu te iubesc!». La telefon, la fel. E foarte frumoasă relația și sper să țină așa toată viața, pentru că nu îmi place tensiunea aceea dintre soacră și ginere, mi se pare prea de modă veche”, ne-a mărturisit mama Antoniei.

Denise Iacobescu: „Nu îmi place să intervin”

 Denise Iaconescu se străduiește să rămână imparțială, indiferent de situație. Mai mult, dă dovadă de maturitate și diplomație atunci când își spune părerea, fără a supăra pe vreunul dintre ei și evitând astfel într-un mod elegant apariția unor posibile tensiuni.

Ce declarație a făcut Alex Velea în direct, despre Antonia.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

„Mă înțeleg bine și cu Antonia, și cu Alex. Și dacă vreunul greșește, îi spun. Și mai mult mă refer la fiică-mea, doar pentru faptul că este fiică-mea, nu o să-i țin isonul. Depinde de situație, dacă mi se cere părerea, le spun, dacă nu, le zic așa, mai delicat. Nu îmi place să intervin, pentru că știu că multe cupluri au avut probleme și chiar au ajuns la divorț, s-au despărțit din cauza socrilor, în special a soacrei, și nu vreau să mă bag”, a declarat, pentru Libertatea, Denise Iacobescu.

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți, Dominic și Akim. Cântăreața mai are o fetiță, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.


VIDEO/ Lili Sandu se mărită! S-a răzgândit în privința căsătoriei, pentru că vrea un copil cu Silviu Tolu

VIDEO/ „Secretul fericirii”, buget de 350.000 de euro. Regizorul Vlad Zamfirescu, lăsat fără text la filmări!

Close
Închide
  Close